Pentru ca de multe ori e lipsita de gust sau este unul salciu, mai nou am incepu sa fierb carnea de pui,vita si peste cu o ceapa mica si 3 frunze de dafin (numai la vita si pui). Carnea o adaug in momentul in care apa fierbe. Dupa un an se poate pune si foarte putina sare.
Puiul il fierb 15-20 de minute, la fel si pestele, pentru a preveni distrugerea vitaminelor. Vita si gaina le fierb cam 30-35 de minute. Puiul, gaina si vita le tai cubulete mici inainte de a le pune in apa. Dupa strecurare, le mixez eventual cu putina zeama de supa sau in care au fiert legumele. Ficatul il dau prin razatoare, iar pestele il aleg de doua ori de oase si, daca nu sunt sigura care nu mai are niciun os, il mai si mixez.
Puiul il fierb 15-20 de minute, la fel si pestele, pentru a preveni distrugerea vitaminelor. Vita si gaina le fierb cam 30-35 de minute. Puiul, gaina si vita le tai cubulete mici inainte de a le pune in apa. Dupa strecurare, le mixez eventual cu putina zeama de supa sau in care au fiert legumele. Ficatul il dau prin razatoare, iar pestele il aleg de doua ori de oase si, daca nu sunt sigura care nu mai are niciun os, il mai si mixez.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu