Varianta 1:
avocado - 2 bucati sau 1 buc cam de 1/2 kg,
lapte - 1 cana
zahar, preferabil brun - 3-4 lingurite
lamaie verde - 1 buc
Se paseaza toate, se adauga zahar dupa gust. Se pune la rece minim 2 ore, in castronele mici de desert. La servire se pot adauga nuci carmelizate cu zahar pe aragaz sau fistic.
Exista si varianta 2:
avocado - 2 bucati
lapte - 1/3 cana
frisca condesata - 1 cana
zahar, preferabil brun - 3-4 lingurite
lamaie verde - 1 buc
Se amesteca frisca cu zaharul pana se intareste si se pune la frigider.
Avocado si lamaia se paseaza pana devine pasta.
Intr-un bol mai marisor, se amesteca pasta de avocado cu frisca si laptele, pana se omogenizeaza totul.
Se pune in castronele mici de desert si se lasa la frigider minim 2 ore.
Pofta buna!!
5 aug. 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu