10 mai 2010

Se umbla la indemnizatiile pentru cresterea copilului

Pe fond de criza si de "economisire" bugetara, pentru a plati tot raul facut din '90 si pana in prezent, dupa anuntarea taierii cu 15% din pensii, 25% din salariile bugetarilor, concedierea a peste 200.000 bugetari, acum guvernul lucreaza si la indemnizatiile pentru cresterea copilului. Sursele spun ca e posibil sa se revina la suma fixa.

Desi totusi duminica presedintele Romaniei a declarat ca ajutorul pentru persoane cu handicap şi indemnizaţia pentru copii "nu vor fi atinse", toate celelalte subvenţii fiind un subiect de "analiză, reducere sau anulare".

Tot dl. Baescu afirma: "Trebuie să ne obişnuim să trăim cu cât producem şi să nu trăim cu falsuri", a spus Băsescu. De ce nu ne-am trezit cand trebuia?

Indemnizaţia pentru creşterea copilului ar putea reveni la o sumă fixă, renunţându-se astfel la 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, au declarat, luni, pentru Mediafax, surse din rândul participanţilor la discuţiile de duminică de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu.

Deci mamici, ce ne facem? :(
sursa: http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-reveni-la-o-suma-fixa-186022.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu