21 sept. 2010

Reteta: Mâncare de fasole verde - de la 7 luni

Eu am gasit-o recomandata de la 7 luni.

(3 porţii x 150 g)

Fasole verde 250 g, roşii 250 g, verdeaţă 10 g, ulei 50 ml, ceapă 25 g, sare.

Ceapa se toacă mărunt şi se fierbe în puţină apă. Se aruncă apa în care a fiert, iar ceapa se pune pe fundul unei cratiţe. Deasupra se aşază păstăile de fasole, curăţate şi spălate şi roşiile tăiate felii. Se presară sarea, se toarnă uleiul şi o ceaşcă de apă. Se acoperă cratiţa, se pune la cuptor, până când fasolea se înmoaie. La sfârşit, se adaugă verdeaţă tocată mărunt.

sfat: Eu decojesc inainte rosiile (le tin cam 1 min sau mai mult in apa fierbinte, pentru a se desprinde mai usor pielita).

Pofta buna ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu